Ohjelmapalvelu

Tietoa senioritanssista

Nyt mahdollisuus varata meidät ohjaamaan senioritanssin uutta peruskurssi konaisuutta.

Senioritanssi on erityisesti ikääntyville räätälöity liikuntamuoto, joka sopii kaikille tanssitaidosta ja kunnosta riippumatta. Senioritanssia voi suomalaisittain kuvata piirileikin ja tanhun välimuodoksi. Senioritanssi on erittäin sosiaalinen tanssimuoto parinvaihtoineen, tervehdyksineen ja hyvästijättöineen.

Suosion salaisuus paljastuu parhaiten tanssiharjoituksia seuratessa: musiikkia joka tunnelmaan, oppimisen haasteita ja onnistumisen elämyksiä sekä lukuisia kontakteja jatkuvine parinvaihtoineen. Helpot askeleet ja muistettavien kokonaisuuksien lyhyys sallivat oppimisjakson jälkeen myös leppoisan seurustelun tanssin lomassa. Senioritanssitilaisuuteen tullaan tavallisissa arkivaatteissa ja tanssiin sopivissa jalkineissa.

Saksalaisen sanonnan mukaan senioritanssi on charmantein tapa vanhentua!

Senioritanssilla on tärkeä merkitys fyysisen toimintakyvyn kannalta. Se harjoittaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä sekä kehittää tasapainoa. Lisääntyvien taitojen ja ketteryyden myötä liikkumisvarmuus kasvaa eikä kaatumisia tarvitse pelätä. Senioritanssi on miellyttänyt monia sellaisia ikäihmisiä, jotka eivät välitä kuntovoimistelusta tai muista perinteisimmistä liikuntalajeista.

Senioritanssi kehittää muistia. Sisältörikas ja vaihteleva liikunta pitää aivot vireänä ja toimintakunnossa. Muistellakin voi: iltama-ajoilta palautuu mieleen tuttuja askelkuvioita ja mukavia elämyksiä. Tansseja on sovellettu kaikenkuntoisille ikäihmisille, esim. istumatanssit.

Kaikki tanssimaan senioritansseja....

Tilauksesta järjestämme senioritanssikursseja.