Ohjelmapalvelu

Vanhat Varikset
Tanssikoulu Unelma

Tanssikoulu Unelma toimii osana Ohjelmapalvelu Vanhat Varikset avointa yhtiötä. Kuten jo nimi kertoo, tanssikoulu vastaa ohjelmapalvelun tanssiopetuksesta ja näytöksistä. Taitoa opettamiseen löytyy lavatanssista itämaisiin tansseihin.

Toiminnan perusajatus

Tanssin avulla autamme irrottautumaan (työelämän) arjesta. Tavoitteenamme on tarjota teille uusia virikkeitä, mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen tanssin avulla ja ennen kaikkea löytää uusi harrastus ja saada tanssiminen tavaksi kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tanssaamaan!

Tanssi on tyylikästä, ympärivuotista liikunnan iloa, stressin poistoa, musiikista nauttimista, ajan viettämistä toisten seurassa, yleissivistystä... jokaiselle jotakin.

Tarjoamme:

TANSSINOPETUSTA

 • Perinteiset lavatanssit - tangosta lava-jiveen
 • Häävalssikurssit
 • Latinobic - yksin tanssittavia lattareita
 • Itämaiset tanssit
 • Country- / rivitanssikurssit
 • Senioritanssikurssit

+ Tanssinäytöksiä

Oletko valmis liitämään parketilla kuin parkettien partaveitsi?

Häävalssikurssit

Elämänne tärkeimpän päivän kruunaa perinteinen häävalssi. Jotta kaikki sujuisi hyvin ja näyttäisi kauniilta, on eduksi ottaa opetusta häävalssin

tanssimisessa. Häävalssikurssimme avulla opitte valssin perusaskeleet ja helppoja alkeiskuvioita. Häävalssikursseja järjestetään myös yksityistunteina.

Lavatanssikurssit

Kursseillamme opit perusaskeleet ja helppoja alkeiskuvioita suosituimmista lavatanssi muodoista, kuten tangosta, foxista, valssista, lava-jivestä, humpasta, jenkasta ja bluesista. Järjestämme myös jatkotason kursseja, joilla opit helpoista haastaviin jatkokuvioihin. Järjestämme kursseja tilauksesta myös toivomusten mukaan.

Lavalattarikurssit

Kurssilla opiskellaan perusaskeleet ja helppoja kuvioita esim.seuraavissa cha cha, samba, rumba, jive, salsa, jne... Näistäkin järjestämme jatkokursseja.

Senioritanssikurssit

Senioritanssi on erityisesti ikääntyville räätälöity liikuntamuoto, joka sopii kaikille tanssitaidosta ja kunnosta riippumatta. Senioritanssia voi suomalaisittain kuvata piirileikin ja tanhun välimuodoksi ja charmanteimmaksi tavaksi vanhentua!

Latinobic-kurssit

Latinopic on kuntoa kohottavaa yksintanssia latinalaisiin rytmeihin. Muistuttaa hieman aerobicia, mutta liikkeet ja askeleettulevat aidoista lattareista.

Countrytanssikurssit

Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella tätä amerikkalaista rivitanssia. Countrytanssi tarjoaa hauskaa liikuntaa isossakin ryhmässä ja onnistuu ilman tanssiparia.

Näytökset

Oppaat

 • Häävalssiopas
 • Countrytanssiopaat
 • Opetusvideo, Opi tanssimaan kanssamme 1

  sylissä

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!